Bezorgen

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen worden bij ons twee keer per week opgehaald. De verzendtijd is dus tussen de 1-3 werkdagen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland:

€ 4,95 voor bestellingen onder de € 100,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van GLS. Over het algemeen zal de aflevering op werkdagen en tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Voor grotere meubels die wij op een andere manier naar u moeten verzenden zoals bijv. tafels en banken zijn de verzendkosten €49,95

De grotere meubels brengen wij zelf of direct vanuit de leverancier.

Duitsland en België:

€12,95 voor bestellingen onder de €250,-
Gratis voor bestellingen vanaf €250,-

Voor grotere meubels die wij op een andere manier naar u moeten verzenden zoals bijv. tafels en banken zijn de verzendkosten €99,95

Voor Duitsland gelden deze verzendkosten van grotere meubels in de regio Noordrijn-Westfalen. Daarbuiten kunt u contact met ons contact opnemen of wij nemen contact met u op.
Wij zullen eens per maand naar Duitsland en België rijden om de meubels bij u af te leveren. In de toekomst kan dit vaker worden.